От фейсбук профила на  юриста Росен Димитров Опорката на умнокрасивите,

...
От фейсбук профила на  юриста Росен Димитров Опорката на умнокрасивите,
Коментари Харесай

Юрист: Дори да можеше да разпитат Божков, няма да има процесуална стойност

От фейсбук профила на  юриста Росен Димитров
Опорката на умнокрасивите, че Божков може да бъде разпитан от Дубай набира скорост. Тоест, не Божков е отговорен за неразпитването си, че е в Емирствата, а прокуратурата.

Странно по какъв начин умните не са се сетили, че Цветан Василев също не е разпитан посредством видеокинференция, въпреки да е обвиняем - т.е. делото е в съда!

Интересно обаче е друго: Какво би споделил Божков при разпита си и каква доказателствена стойност ще има казаното?

Дори да приемем, че Божков бъде разпитан и каже това, което желае да чуе целият умнокрасивитет, а точно, че е изнудван от Борисов, Горанов и Арнаудова, какво от това?

Това значи ли, че тези лица би трябвало да бъдат арестувани и с обвинявания?

Демек в случай че аз, без да имам 19 обвинявания и без да съм глобен по " Магнитски ", под формата на разпит, кажа че съм изнудван от Бойкикев и Йорданова, значи че те би трябвало да се тикнат в ареста? Нали по този начин? Според тяхната логичност.

Освен горното, в случай че Божков толкоз искаше да бъде разпитан, само че няма кой да го разпита, какво му пречеше да изпрати саморъчно написано на лист и подписано от него изказване по случая?

Нищо, че то няма процесуална стойност!

Все отново доцент Рашков бе изпратил в прокуратурата неподписани постановления за привличане на обвинени и без имена на привличащия ги служител на реда!

Извинявам се на естествените, че ги недооценявам с образци, които по този начин или другояче не са разбираеми от сектанти!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР